σελφ σερβις - Prowein 2019: Το ελληνικό κρασί εντυπωσίασε στη Γερμανία

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Prowein 2019: Το ελληνικό κρασί εντυπωσίασε στη Γερμανία

17 Απριλίου 2019 | 11:02 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Εντυπωσίασε η εθνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη έκθεση οίνων και ποτών στον κόσμο, τη Prowein 2019, στο Ντίσελντορφ (17-19 Μαρτίου), όπου η εγχώρια παραγωγή εκπροσωπήθηκε από περίπου 100 οινοποιούς.

Φέτος η Prowein προσέλκυσε σχεδόν 7.000 οινοποιούς από όλο τον κόσμο και περίπου 61.500 εμπορικούς επισκέπτες. Το εθνικό περίπτερο οργανώθηκε από την Enterprise Greece και φιλοξένησε οινοποιούς των περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Αττικής, Ηπείρου, Κρήτης, Στερεάς Ελλάδος και άλλων περιοχών της χώρας.

Στο πλαίσιο, μάλιστα, της προβολής των ελληνικών αποσταγμάτων, λειτούργησε για πρώτη φορά Spirits Bar, για τη μύηση των ενδιαφερομένων στην εμπειρία του παλαιωμένου τσίπουρου και του δροσερού ούζου. Στο πλαίσιο του διεθνούς θεσμού βράβευσης κρασιών Texsom International, διακρίθηκαν στις 18 Μαρτίου αρκετά ελληνικά κρασιά.

σελφ σερβις (T. 493)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Μεταξύ συγκρατημένης αισιοδοξίας και σκεπτικισμού

Οριακή άνοδο πωλήσεων εμφάνισε το 2018 η κατηγορία των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, στο πλαίσιο της οποίας ο προωθητικός πυρετός συνεχίζεται αμείωτος και χωρίς προοπτική να πέσει φέτος. Οι τάσεις σταθεροποίησης της σχετικής αγοράς καλλιέργησαν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας ότι στο εξής οι επιχειρήσεις θα μπορούν να κάνουν με ομαλότητα τον προγραμματισμό τους, αλλά η πτώση των πωλήσεων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, δημιουργεί σκεπτικισμό. Παρόλα αυτά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION