σελφ σερβις - Η Lidl ανοίγει κατάστημα Express

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Lidl ανοίγει κατάστημα Express

17 Απριλίου 2019 | 11:15 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή,Καταστήματα

Ένα νέο format καταστημάτων λάνσαρε στις ΗΠΑ η Lidl. Διαθέτει χώρους πώλησης μόλις 90τμ, ονομάζεται Express και λειτουργεί με σύστημα self-checkout.

Το πρώτο κατάστημα λειτουργεί στα γραφεία της, στη Βιρτζίνια. Ο χώρος που πρώτα χρησίμευε ως αποθήκη, είναι πλέον στη διάθεση των υπαλλήλων, που θα είναι προς το παρόν οι βασικοί του πελάτες, παρόλο που υπάρχει και μια είσοδος για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους να το επισκεφθούν, όπου δεσπόζει η ταμπέλα με το logo «Lidl Express». Το κατάστημα διαθέτει μια γκάμα αλλοιώσιμων και μη προϊόντων. Επίσης, στο εσωτερικό του λειτουργεί καφέ, χώρος διάθεσης γλυκών και μια μικρή συλλογή έτοιμων φαγητών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της αλυσίδας, Will Harwood, δεν υπάρχει προς το παρόν πλάνο για λειτουργία και άλλων καταστημάτων Express, χωρίς αυτό να αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον. Τόνισε δε, πως δημιουργήθηκε το κατάστημα δημιουργήθηκε με στόχο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του προσωπικού των γραφείων και να προσφέρει μια λύση γρήγορου φαγητού για τους εργαζόμενους της περιοχής (πηγή: Washington Business Journal).

σελφ σερβις (T. 493)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Μεταξύ συγκρατημένης αισιοδοξίας και σκεπτικισμού

Οριακή άνοδο πωλήσεων εμφάνισε το 2018 η κατηγορία των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, στο πλαίσιο της οποίας ο προωθητικός πυρετός συνεχίζεται αμείωτος και χωρίς προοπτική να πέσει φέτος. Οι τάσεις σταθεροποίησης της σχετικής αγοράς καλλιέργησαν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας ότι στο εξής οι επιχειρήσεις θα μπορούν να κάνουν με ομαλότητα τον προγραμματισμό τους, αλλά η πτώση των πωλήσεων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, δημιουργεί σκεπτικισμό. Παρόλα αυτά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION