σελφ σερβις - ΘΕΣγάλα: Επέκταση σε καταστήματα, προϊόντα και διανομή

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

ΘΕΣγάλα: Επέκταση σε καταστήματα, προϊόντα και διανομή

19 Σεπτεμβρίου 2016 | 15:57 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά,Βιομηχανία

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 19 αυτόματων πωλητών στην Αθήνα, 16 στη Λάρισα και 17 στη Θεσσαλονίκη (σύνολο 52), οι οποίοι θα ξεπεράσουν τους 70 τους επόμενους μήνες, με την επέκταση του δικτύου στην Αθήνα με 35 νέα σημεία πώλησης.

Παράλληλα, πέρα από το φρέσκο συνεταιριστικό γάλα, το κίτρινο και το λευκό τυρί, το σοκολατούχο γάλα και το στραγγιστό γιαούρτι, που άρχισαν να διαθέτουν φέτος οι αυτόματοι πωλητές του συνεταιρισμού, αρχίζει η διάθεση του κρεμώδους τυριού με χαμηλά λιπαρά «Ανωτύρι».

Εξάλλου, περιορισμένες ποσότητες των προϊόντων ΘΕΣγάλα θα είναι διαθέσιμες μέσω των καταστημάτων της αλυσίδας COOP σε μικρές πόλεις, όπου είναι ασύμφορη η εγκατάσταση αυτόματων πωλητών, ξεκινώντας από κωμοπόλεις της Θεσσαλίας.

σελφ σερβις (T. 464)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Μεταξύ συγκρατημένης αισιοδοξίας και σκεπτικισμού

Οριακή άνοδο πωλήσεων εμφάνισε το 2018 η κατηγορία των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, στο πλαίσιο της οποίας ο προωθητικός πυρετός συνεχίζεται αμείωτος και χωρίς προοπτική να πέσει φέτος. Οι τάσεις σταθεροποίησης της σχετικής αγοράς καλλιέργησαν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας ότι στο εξής οι επιχειρήσεις θα μπορούν να κάνουν με ομαλότητα τον προγραμματισμό τους, αλλά η πτώση των πωλήσεων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, δημιουργεί σκεπτικισμό. Παρόλα αυτά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION