σελφ σερβις - Prowein 2019: Το ελληνικό κρασί εντυπωσίασε στη Γερμανία

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Prowein 2019: Το ελληνικό κρασί εντυπωσίασε στη Γερμανία

17 Απριλίου 2019 | 11:02 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Εντυπωσίασε η εθνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη έκθεση οίνων και ποτών στον κόσμο, τη Prowein 2019, στο Ντίσελντορφ (17-19 Μαρτίου), όπου η εγχώρια παραγωγή εκπροσωπήθηκε από περίπου 100 οινοποιούς.

Φέτος η Prowein προσέλκυσε σχεδόν 7.000 οινοποιούς από όλο τον κόσμο και περίπου 61.500 εμπορικούς επισκέπτες. Το εθνικό περίπτερο οργανώθηκε από την Enterprise Greece και φιλοξένησε οινοποιούς των περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Αττικής, Ηπείρου, Κρήτης, Στερεάς Ελλάδος και άλλων περιοχών της χώρας.

Στο πλαίσιο, μάλιστα, της προβολής των ελληνικών αποσταγμάτων, λειτούργησε για πρώτη φορά Spirits Bar, για τη μύηση των ενδιαφερομένων στην εμπειρία του παλαιωμένου τσίπουρου και του δροσερού ούζου. Στο πλαίσιο του διεθνούς θεσμού βράβευσης κρασιών Texsom International, διακρίθηκαν στις 18 Μαρτίου αρκετά ελληνικά κρασιά.

σελφ σερβις (T. 493)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Εντομοκτόνα-Εντομοαπωθητικά: Σταθερότητα πωλήσεων μετά τη σημαντική ανάπτυξή τους το 2018

Η περσινή χρονιά έφερε γενναία αύξηση πωλήσεων σε όγκο και αξία σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της εποχικής αγοράς των εντομοκτόνων και εντομοαπωθητικών προϊόντων, δεδομένων των βάσιμων ανησυχιών της κοινωνίας για τις μεταδιδόμενες ασθένειες, μέσω των εντόμων, και της ανεπάρκειας των δημόσιων ψεκασμών για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Φέτος, πάντως, δεν αναμένεται σημαντική διαφοροποίηση των πωλήσεων της κατηγορίας συγκριτικά με το 2018, καθώς η προωθητική πίεση στο πλαίσιό της είναι ήδη υ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION