σελφ σερβις - Best Value από τη Metro στη Λεμεσό

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Best Value από τη Metro στη Λεμεσό

20 Μαΐου 2019 | 11:13 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Online,Εγκαίνια

Η Metro ανακοίνωσε επίσημα την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, μέσω της ίδρυσης της θυγατρικής της εταιρείας Mcc Best Value Ltd, με την οποία εισάγει στην Κύπρο ένα μοντέλο χονδρικής πώλησης για επαγγελματίες στα πρότυπα των Metro Cash & Carry, εγκαινιάζοντας το πρώτο της κατάστημα, επωνυμίας «Best Value για επαγγελματίες», έως τα τέλη του έτους στη Λεμεσό.

Το κατάστημα, επενδυτικού κόστους 10 εκατ. ευρώ, με χώρους πώλησης 2.500τμ, αποθήκευσης 2.000τμ και προσωπικό 80 ατόμων, θα εξυπηρετεί επαγγελματίες από τους κλάδους της μεταπώλησης, της μαζικής εστίασης και του Ho.Re.Ca. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η περιοχή της Λεμεσού επιλέχθηκε στρατηγικά, καθώς είναι σημαντικό τουριστικό κέντρο έντονης εμπορικής δραστηριότητας. Πρόκειται για την πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα της Metro εκτός Ελλάδας.

Παράλληλα, το eshop.mymarket.gr των My market, που λειτουργεί από τον Οκτώβριο με πλήρη κάλυψη σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, επέκτεινε από τις 8 Απριλίου τη δράση ολοκληρωμένης κάλυψης των πελατών του, με παραδόσεις φρέσκων ειδών και προϊόντων κοπής, σε Ιωάννινα, Λάρισα, Τρίκαλα και Βόλο.

Σημειώνουμε επίσης την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας της Metro με τη Schneider Electric, που ειδικεύεται στον τομέα της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού. Οι νέοι άξονες της συνεργασίας τους περιλαμβάνουν την παροχή υπηρεσιών ενεργειακής ανάλυσης δεδομένων με Artificial Intelligent αλγόριθμους, την αναβάθμιση των ενεργειακών λογισμικών PME, την εισαγωγή φίλτρων αρμονικών παραμορφώσεων, πεδίων αντιστάθμισης πυκνωτικών διατάξεων, μετασχηματιστών ελαίου, νέων μετρητικών συσκευών Powertag για την κάλυψη επικεντρωμένων καταναλώσεων, τη συμμετοχή σε μελέτες στον τομέα της βέλτιστης λειτουργίας των ψυγείων κ.ά.

σελφ σερβις (T. 494)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Μεταξύ συγκρατημένης αισιοδοξίας και σκεπτικισμού

Οριακή άνοδο πωλήσεων εμφάνισε το 2018 η κατηγορία των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, στο πλαίσιο της οποίας ο προωθητικός πυρετός συνεχίζεται αμείωτος και χωρίς προοπτική να πέσει φέτος. Οι τάσεις σταθεροποίησης της σχετικής αγοράς καλλιέργησαν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας ότι στο εξής οι επιχειρήσεις θα μπορούν να κάνουν με ομαλότητα τον προγραμματισμό τους, αλλά η πτώση των πωλήσεων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, δημιουργεί σκεπτικισμό. Παρόλα αυτά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION