σελφ σερβις - Metro: Δράσεις ΕΚΕ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Metro: Δράσεις ΕΚΕ

20 Μαΐου 2019 | 11:16 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Η Metro συμμετείχε στον φετινό θεσμό του 3ου NFL (No Finish Line), στο πλαίσιο του δρομικού κινήματος των εργαζομένων της, με τίτλο «Χιλιόμετρα Προσφοράς», ο οποίος πραγματοποιήθηκε για τρίτο χρόνο.

Οι συμμετοχές από την ομάδα δρομέων-εργαζομένων στα εταιρικά cash & carry και τα My market ξεπέρασαν τις 1.000. Τον παλμό στην αθλητική διοργάνωση έδωσαν οι χορηγούμενοι από την εταιρεία αθλητές, που με τη συμμετοχή τους ενίσχυσαν τη δρομική ομάδα της, Μάριος Αναγνώστου (στίβος), Άρτεμις Αναστασίου (στίβος), Αλεξάνδρα Ασημάκη (υδατοσφαίριση), Ιερόθεος Δρίτσας (στίβος) και Γιώργος Σπανουδάκης (κολύμβηση).

Το NFL είναι αγώνας δρόμου χωρίς γραμμή τερματισμού, αλλά με διαδρομές προσφοράς. Διοργανώνεται κάθε χρόνο σε Παρίσι, Μονακό, Νίκαια, Όσλο και Αθήνα και τα έσοδα προσφέρονται σε φορείς που στηρίζουν το παιδί. Στην Αθήνα φέτος οι αγώνες διάρκειας 90 ωρών φιλοξενήθηκαν από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μεταξύ 10 και 14 Απριλίου. Τα έσοδα για κάθε χιλιόμετρο διαδρομής προσφέρθηκαν στον οργανισμό «Μαζί για το Παιδί».

Εξάλλου, η πλατεία Αλφειού του Πύργου Ηλείας ήταν η δεύτερη για φέτος περιοχή ανάπλασης από τους εθελοντές του προγράμματος ΕΚΕ «Πάμε Μπροστά-Δίνουμε Πίσω» των My market, που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά. Οι εργαζόμενοι των καταστημάτων της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας δούλεψαν εθελοντικά στις 7 Απριλίου, μαζί με άλλους πολίτες και τους εθελοντές της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Ethelon, για τον εξωραϊσμό της πλατείας.

σελφ σερβις (T. 494)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Μεταξύ συγκρατημένης αισιοδοξίας και σκεπτικισμού

Οριακή άνοδο πωλήσεων εμφάνισε το 2018 η κατηγορία των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, στο πλαίσιο της οποίας ο προωθητικός πυρετός συνεχίζεται αμείωτος και χωρίς προοπτική να πέσει φέτος. Οι τάσεις σταθεροποίησης της σχετικής αγοράς καλλιέργησαν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας ότι στο εξής οι επιχειρήσεις θα μπορούν να κάνουν με ομαλότητα τον προγραμματισμό τους, αλλά η πτώση των πωλήσεων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, δημιουργεί σκεπτικισμό. Παρόλα αυτά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION