σελφ σερβις - Δύο Νέα Μασούτης και κορυφαία διάκριση στα Best Workplaces

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Δύο Νέα Μασούτης και κορυφαία διάκριση στα Best Workplaces

20 Μαΐου 2019 | 11:17 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Στις 11 και τις 22 Απριλίου εγκαινιάστηκαν δυο νέα καταστήματα της Μασούτης, το πρώτο στην Ανάληψη της Θεσσαλονίκης και το δεύτερο στη Βαρειά Μυτιλήνης, κοντά στο αεροδρόμιο της Λέσβου.

Το πρώτο κατάστημα, έκτασης χώρου πωλήσεων 600τμ, με τέσσερα ταμεία και εικοσαμελές προσωπικό, βρίσκεται στην οδό Δελφών 113 και διακρίνεται για τα τμήματα φρέσκων προϊόντων, αρτοποιείου και έτοιμου φαγητού που διαθέτει. Το νέο Μασούτης της Λέσβου, το πέμπτο της αλυσίδας στο νησί, με έκταση χώρου πωλήσεων 500τμ, αποθηκευτικό χώρο 350τμ, τέσσερα ταμεία και εικοσαμελές προσωπικό πέραν των αντίστοιχων τμημάτων πωλήσεων και της πλούσιας ποικιλίας τοπικών προϊόντων διαθέτει άνετο πάρκινγκ και σαλόνι-μπαρ, όπου προσφέρεται σελφ-σέρβις δωρεάν καφές.

Με την προθήκη των δύο νέων καταστημάτων η Μασούτης έχει στο δυναμικό του δικτύου της συνολικά 333 μονάδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας και απασχολεί περισσότερους από 8.150 εργαζόμενους. Σημειώνουμε ότι για όγδοη συνεχή χρονιά η εταιρεία διακρίθηκε στη λίστα των Best Workplaces μεταξύ των δέκα πρώτων επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στη χώρα, κατακτώντας την τρίτη θέση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος Best Workplaces του Great Place to Work Institute Hellas. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία του κλάδου, που διακρίνεται επανειλημμένα σε μια από τις κορυφαίες θέσεις της σχετικής κατάταξης.

σελφ σερβις (T. 494)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Μεταξύ συγκρατημένης αισιοδοξίας και σκεπτικισμού

Οριακή άνοδο πωλήσεων εμφάνισε το 2018 η κατηγορία των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, στο πλαίσιο της οποίας ο προωθητικός πυρετός συνεχίζεται αμείωτος και χωρίς προοπτική να πέσει φέτος. Οι τάσεις σταθεροποίησης της σχετικής αγοράς καλλιέργησαν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας ότι στο εξής οι επιχειρήσεις θα μπορούν να κάνουν με ομαλότητα τον προγραμματισμό τους, αλλά η πτώση των πωλήσεων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, δημιουργεί σκεπτικισμό. Παρόλα αυτά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION