σελφ σερβις - Μασούτης: «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη»

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Μασούτης: «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη»

20 Μαΐου 2019 | 11:17 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Συνεχίζεται για τρίτο χρόνο το πρόγραμμα στήριξης χιλιάδων οικογενειών «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» και επεκτείνεται σταδιακά σε όλη την Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα συμπράττουν η Μασούτης και ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», με σκοπό την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης με τη στήριξη ανθρώπων που ζουν στα όρια της φτώχειας. Η συνεργασία περιλαμβάνει τη διανομή μηνιαίως 1.040 δεμάτων με τρόφιμα σε οικογένειες στις περιοχές Ορεστιάδας, Διδυμότειχου, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης, Ιωαννίνων και Αττικής, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Μητροπόλεις.

Εξάλλου, φέτος το Πάσχα η Μασούτης, αντί να διαθέσει από ένα ποσό σε φορείς που ασχολούνται με τη φιλοξενία και την περίθαλψη των παιδιών, πράγμα που συνηθίζει, δείχνοντας τη μέριμνά της για το παιδί, πρόσφερε δωροεπιταγές των 30 ευρώ σε προστατευόμενα παιδιά τέτοιων φορέων, τα οποία εν είδει παιχνιδιού τις εκποίησαν με τη βοήθεια των συνοδών τους σε καταστήματα της εταιρείας, ψωνίζοντας προϊόντα της επιλογής τους για τις γιορτές.

σελφ σερβις (T. 494)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Μεταξύ συγκρατημένης αισιοδοξίας και σκεπτικισμού

Οριακή άνοδο πωλήσεων εμφάνισε το 2018 η κατηγορία των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, στο πλαίσιο της οποίας ο προωθητικός πυρετός συνεχίζεται αμείωτος και χωρίς προοπτική να πέσει φέτος. Οι τάσεις σταθεροποίησης της σχετικής αγοράς καλλιέργησαν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας ότι στο εξής οι επιχειρήσεις θα μπορούν να κάνουν με ομαλότητα τον προγραμματισμό τους, αλλά η πτώση των πωλήσεων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, δημιουργεί σκεπτικισμό. Παρόλα αυτά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION