σελφ σερβις - Η Lidl ανοίγει κατάστημα Express

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Lidl ανοίγει κατάστημα Express

17 Απριλίου 2019 | 11:15 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή,Καταστήματα

Ένα νέο format καταστημάτων λάνσαρε στις ΗΠΑ η Lidl. Διαθέτει χώρους πώλησης μόλις 90τμ, ονομάζεται Express και λειτουργεί με σύστημα self-checkout.

Το πρώτο κατάστημα λειτουργεί στα γραφεία της, στη Βιρτζίνια. Ο χώρος που πρώτα χρησίμευε ως αποθήκη, είναι πλέον στη διάθεση των υπαλλήλων, που θα είναι προς το παρόν οι βασικοί του πελάτες, παρόλο που υπάρχει και μια είσοδος για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους να το επισκεφθούν, όπου δεσπόζει η ταμπέλα με το logo «Lidl Express». Το κατάστημα διαθέτει μια γκάμα αλλοιώσιμων και μη προϊόντων. Επίσης, στο εσωτερικό του λειτουργεί καφέ, χώρος διάθεσης γλυκών και μια μικρή συλλογή έτοιμων φαγητών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της αλυσίδας, Will Harwood, δεν υπάρχει προς το παρόν πλάνο για λειτουργία και άλλων καταστημάτων Express, χωρίς αυτό να αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον. Τόνισε δε, πως δημιουργήθηκε το κατάστημα δημιουργήθηκε με στόχο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του προσωπικού των γραφείων και να προσφέρει μια λύση γρήγορου φαγητού για τους εργαζόμενους της περιοχής (πηγή: Washington Business Journal).

σελφ σερβις (T. 493)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Εντομοκτόνα-Εντομοαπωθητικά: Σταθερότητα πωλήσεων μετά τη σημαντική ανάπτυξή τους το 2018

Η περσινή χρονιά έφερε γενναία αύξηση πωλήσεων σε όγκο και αξία σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της εποχικής αγοράς των εντομοκτόνων και εντομοαπωθητικών προϊόντων, δεδομένων των βάσιμων ανησυχιών της κοινωνίας για τις μεταδιδόμενες ασθένειες, μέσω των εντόμων, και της ανεπάρκειας των δημόσιων ψεκασμών για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Φέτος, πάντως, δεν αναμένεται σημαντική διαφοροποίηση των πωλήσεων της κατηγορίας συγκριτικά με το 2018, καθώς η προωθητική πίεση στο πλαίσιό της είναι ήδη υ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION